Het verlichten van een driedimensionaal object(zoals een sculptuur/beeld of een model) vereist een andere benadering dan een tweedimensionaal object(zoals een schilderij)

portfolio

Over licht

Licht is van zichzelf niet zichtbaar. Het wordt pas zichtbaar als het ergens op valt en reflecteert. Een lichtoplossing is meer dan alleen een lampje. Het gaat om het juiste licht op de juiste plaats op het juiste moment. Licht is een vak. Wij van schilderijverlichting.nl werken alleen maar met gerenommeerde specialisten voor belichting met LED-technologie.

Armaturen

De armaturen ontstaan in nauw contact met architecten, lichtplanners en adviesbureaus en worden overal ingezet waar men kiest voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing. Wij ondersteunen ontwerpers en eindgebruikers om hun projecten met uiterst precieze, efficiënte lichtoplossingen te realiseren. Wij laten graag onze ideeën over licht in de praktijk zien en komen daarom graag met u in contact.

Professioneel lichtadvies

Wij adviseren zowel particulieren als bedrijven en instellingen. ( winkels, gallery’s, musea, kantoren etc. ) Voor een passende lichtoplossing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen desgewenst een demo op locatie verzorgen. Een proefplaatsing behoort ook tot de mogelijkheden.

Dit kunstwerk is aangelicht door een LED spot 6W

portfolio

Werken met licht is ook werken met schaduw. Licht is emotie

portfolio

Deze vierkante bundel wordt geprojecteerd door een speciale LED spot. Grote van vierkant of rechthoek is variabel

portfolio